Tieto lisää turvaa

Laskutus ja toimitusehdot

Laskutus ja toimitusehdot

Koulutusilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta 2 arkivuorokautta (ma-pe)
ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa veloitamme koulutuksesta täyden osallistumismaksun.

Koulutukseen on saavuttava ajoissa. Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä voi enää osallistua opetukseen, tulee hänen maksaa koulutuksesta täysi hinta.

Yritykset

Kursseista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on normaalisti 14 vrk.
Toimitamme kortin/todistuksen kun kurssimaksu on maksettu.

Yksityishenkilöt

Koulutuksen maksu tulee suorittaa koulutuspäivänä pankkikortilla tai käteisellä.

Koulutuksen kortti/todistus

Toimitamme kortin/todistuksen koulutuksen jälkeen aina tilauksessa annettuun osoitteeseen. TarKem Oy ei vastaa Postin kadottamista korteista tai väärin annetuista osoitetiedoista eikä niihin osoitetuista postituksista.
 
Tarvittaessa tilaamme uuden kortin hintaan 15 euroa per tilattu kortti. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Seuraavista koulutusaiheista voit tilata kadonneen kortin myös suoraan verkosta katto-organisaatioiden kautta.
 
Työturvallisuuskortit: Työturvallisuuskeskus TTK,
Tulityökortit: Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK ja
Tieturvakortit: Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK.

Koulutuksen peruuntuminen

Pyrimme järjestämään ilmoitetut koulutukset. Koulutuksen kuitenkin peruuntuessa TarKem  tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. TarKem voi siirtää tai perua koulutuksen ilman korvausvelvollisuutta  3 arkivuorokautta ennen koulutuksen  ajankohtaa. Tällöin TarKemin on esitettävä osallistujalle / tilaajalle vaihtoehtoinen mahdollisuus suorittaa kyseinen koulutus. TarKem ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!